ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η τριώροφη κλινική μας επιφάνειας 2.900 τ.μ. βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη απ’ όλες τις οδικές αρτηρίες. Είναι κτισμένη σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων και διαθέτει προστατευμένο κήπο 4 στρεμμάτων για την αναψυχή των ασθενών και εξωτερικό χώρο στάθμευσης επισκεπτών.

Δωμάτια

Η κλινική μας διαθέτει 118 κλίνες διαμοιρασμένες σε:

  • σουίτες
  • lux
  • μονόκλινα
  • δίκλινα
  • τρίκλινα

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και εσωτερικό λουτρό-τουαλέτα, ντουλάπες, αλεξίσφαιρα παράθυρα ασφαλείας χωρίς κάγκελα, καθώς επίσης επίπεδες τηλεοράσεις LED και σύνδεση Wi-Fi, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου διαμονή στους ασθενείς. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν προσανατολισμό στους πανέμορφους κήπους της κλινικής ώστε να είναι φωτεινά και να δημιουργούν ατμόσφαιρα ηρεμίας και όχι εγκλεισμού.

Χώρος προετοιμασίας Επισίτισης

Η Κλινική μας διαθέτει έναν ειδικά διαμορφωμένο, εξοπλισμένο και υγειονομικά ελεγμένο χώρο στον οποίο παρασκευάζονται καθημερινά τα πλούσια σε διατροφική αξία και εύγευστα γεύματα των ασθενών, από ειδικευμένο Σεφ, ο οποίος τελεί υπό την επίβλεψη ειδικού Διαιτολόγου - διατροφολόγου.

Κοινόχρηστοι Χώροι

Η κλινική διαθέτει πολλούς κοινόχρηστους χώρους για εργοθεραπεία, ομαδική ψυχοθεραπεία και δημιουργική απασχόληση. Στα σαλόνια υπάρχουν, μεγάλες τηλεοράσεις, πιάνο, όργανα γυμναστικής και αυτόματοι πωλητές φαγητού και αναψυκτικών.

Βιβλιοθήκη

Στον τρίτο όροφο της κλινικής υπάρχει ο χώρος της βιβλιοθήκης τον οποίο οι ασθενείς μπορούν να επισκεφτούν και να μελετήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα τίτλων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Γραφεία Ψυχολόγων

Τα γραφεία των ψυχολόγων είναι εξοπλισμένα και διακοσμημένα κατάλληλα ώστε να δημιουργούν στους ασθενείς αφενός συναισθήματα ασφάλειας, αφετέρου δημιουργίας και εξωστρέφειας.

Αίθουσες Εργοθεραπείας

Στους χώρους της Εργοθεραπείας οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ψυχοκοινωνικές, γνωστικές και κινητικές δεξιότητες μέσω συγκεκριμένων δραστηριοτήτων οι οποίες πηγάζουν πάντα από τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους.

Κήποι

Η κλινική διαθέτει καταπράσινους, προστατευμένους κήπους 4 στρεμμάτων για την αναψυχή των ασθενών και την υποδοχή του επισκεπτηρίου τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι κήποι είναι ιδιαιτέρως φροντισμένοι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ξεκουράζονται, να ψυχαγωγούνται σ’ ένα ήρεμο περιβάλλον. Όταν ο καιρός επιτρέπει στους κήπους της κλινικής πραγματοποιούνται οι ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπευτικές και εργοθεραπευτικές δραστηριότητες

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
22 /22
Κοινόχρηστοι Χώροι
Χαριλάου Τρικούπη 157 &
Τατοΐου 74, 145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9