Η κλινική

Η Κλινική Σινούρη σηματοδότησε την έναρξη της λειτουργίας της το 1964 και έκτοτε έχει δεσμευθεί να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας που έχουν ως βασικό στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχιατρικά νοσήματα, ενδεικτικά των οποίων είναι η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή
Συχνά οι ψυχικά ασθενείς αισθάνονται ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, εμφανίζοντας δυσκολία να λειτουργήσουν στα πλαίσια του κοινωνικού συνόλου, το οποίο τους αποπέμπει εξαιτίας του φόβου και της επιφυλακτικότητας απέναντι στο διαφορετικό.

Στην Κλινική Σινούρη προσφέρουμε φροντίδα τόσο κατά την οξεία φάση προκειμένου να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση της υγείας του θεραπευόμενου, όσο και κατά την χρόνια φάση με γνώμονα, όχι μόνο την θεραπεία ή την καταστολή των συμπτωμάτων της όποιας πάθησης, αλλά και την κοινωνικοποίηση των ασθενών, ούτως ώστε να μπορέσουν να ξανακερδίσουν το στοίχημα της ζωής.

Τον Δεκέμβριο του 2009 κάναμε μια εκτεταμένη και σε βάθος ανακαίνιση των κτηριακών μας υποδομών, σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με ανανεωμένο επιστημονικό προσωπικό, που συνδυάζει την υψηλή επιστημονική επάρκεια με μια ανθρωπιστική προσέγγιση, επικεντρωνόμαστε καθημερινά στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου και της οικογένειάς του.

Είμαστε στην κορυφή των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, και προάγουμε την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Εργαζόμενοι με υπευθυνότητα, σύνεση και υπομονή επιδιώκουμε πάντα το καλύτερο.

Αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσπαθώντας άοκνα:

  • Να επιτύχουμε τους στόχους μας
  • Να σεβόμαστε και να συμπονούμε τους ασθενείς και τις οικογένειές τους
  • Να εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον το οποίο υποβοηθά  και σέβεται κάθε προσωπική ιδιαιτερότητα
  • Να είμαστε πάντοτε αποτελεσματικοί, καινοτόμοι, αποδοτικοί και χρήσιμοι προς τους ασθενείς μας και την κοινωνία.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να διατηρούμαστε πάντοτε στην κορυφή των κλινικών ψυχικής υγείας εμπνέοντας τους συνεργάτες και τους ανταγωνιστές μας.

 

Οι αξίες μας

  • Σεβασμός και εκτίμηση  προς τον άνθρωπο
  • Ειλικρίνεια, σοβαρότητα και ακεραιότητα πράξεων και προθέσεων
  • Ευγένεια και φροντίδα
  • Ομαδικότητα και άμιλλα
Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
E:
Χαριλάου Τρικούπη 157 &
Τατοΐου 74, 145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9