26 Ιουλ 2021

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΑΡ.Ν.ΣΙΝΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19

Ο Όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals, το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ, η Great Greece for Ever και η Hellenic News of America, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το 7° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας την Δευτέρα 7 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Το Συμπόσιο, λόγων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, ήταν αφιερωμένο σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, στην Πολιτεία και στους σύγχρονους Έλληνες Επιχειρηματίες Ευεργέτες, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19.

Την εκδήλωσε άνοιξε η Ιδρύτρια των Med-Professionals και Πρόεδρος της Great Greece for Ever κυρία Ελένη Χόβρη.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ, Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης, μίλησε εκτενώς για τις δράσεις της Περιφέρειας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δια ζώσης και τιμήθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας, ο Υπουργός Υγείας κύριος Βασίλης Κικίλιας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας, Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γιώργος Πατούλης, ο οικονομολόγος και γιος της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας κ. Ντέιβιντ Άντριους που παρέλαβε βραβείο εκ μέρους της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και η σύζυγός του κα. Αγγελική Μαργαρίτη-Άντριους που τιμήθηκε για την προσφορά της στον τομέα της Υγείας.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την Υφυπουργό Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας του Υπουργείου Εργασίας κυρία Μαρία Συρεγγέλα και τον πρώην υπουργό κύριο Ανδρέα Λοβέρδο.

Κατά την διάρκεια του Συμποσίου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για την συνεισφορά πλείστων ευεργετών στη διαχείριση της πανδημίας, με σημαντικές δωρεές σε υγειονομικό υλικό στα Νοσοκομεία αναφοράς Covid-19.

Πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους των διοργανωτών δόθηκαν σε όλους τους Επιχειρηματίες για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, οι οποίοι στήριξαν για άλλη μια φορά την πατρίδα, σε μια μοναδικά δύσκολη στιγμή της Ιστορίας της.

Είναι χαρά και μεγίστη τιμή για μας το γεγονός ότι βραβεύτηκε για τη διαχείριση της Πανδημίας και η Κλινική Χαρ.Ν.Σινούρη. Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητικός Διευθυντής της κλινικής κ.Κωνσταντίνος Κανέλλας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το σύνολο του Επιστημονικού και Διοικητικού Προσωπικού της κλινικής μας για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας, τους θεραπευόμενους της κλινικής μας που συνεργάστηκαν μαζί μας σε όλο αυτό το διάστημα, τους συγγενείς αυτών καθώς και τους παραπέμποντες – εξωτερικούς ιατρούς και συνεργάτες μας. Η βράβευση αυτή είναι επίτευγμα όλων.

Η κλινική Χαρ.Ν.Σινούρη συνεχίζει με απόλυτη υπευθυνότητα την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας με σεβασμό στον άνθρωπο, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των συνθηκών της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε.

Εκ της Διοικήσεως της κλινικής

Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
E:
Χαριλάου Τρικούπη 157 &
Τατοΐου 74, 145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9