02 Απρ 2020

SARS-COV-2 Εσωτερικός Κανονισμός - Μέτρα Πρόληψης

1. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ 07/03/2020 (ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).


2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


3. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ (ΕΥΡΕΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΛΩΝ, ΓΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ).

4. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.


5. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-COV-2, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΩΑΣΗΣ ΙΟΥ).


6. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ (DELIVERY) ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

7. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟ


8. ΑΣΘΕΝΗΣ (ΧΡΟΝΙΟΣ Η ΝΕΟΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΠΥΡΕΤΟ, ΒΗΧΑ, ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ, ΡΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΟΗ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ, ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΕΜΕΤΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΑΛΓΟΣ) ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΔΕΙΓΜΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.


9. ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Η ΛΟΓΩ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-COV-2 ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ.


10. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ 15’ MAXIMUM. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ.


11. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ, Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.


12. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΞΟΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ) ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.


13. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ.


14. ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΟΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.


15. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.


16. ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 – 14:00 μ.μ.

Η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
E:
Χαριλάου Τρικούπη 157 &
Τατοΐου 74, 145 64 Κηφισιά
E:
Design by S&Team. Development by ARTUPWEB.
9